DİLEK İYİLİK VAKFI
Dilek İyilik Vakfı Hakkında
Dilek İyilik Vakfı, Dilek Şirketler Topluluğu'nun değerli bir parçası olarak faaliyet gösteren bir vakıftır. Dilek Şirketler Topluluğu, kuruluşundan itibaren sosyal sorumluluk ve toplumsal dayanışma konularına büyük önem veren bir işletme grubudur. Bu çerçevede, Dilek İyilik Vakfı da toplumsal iyilik ve destek faaliyetlerini yürütmek için 2024 yılında kuruldu ve insanlara umut ve yardım eli uzatmayı amaçlar.

Dilek İyilik Vakfı'nın kuruluş amacı, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmektir. Vakıf, çeşitli sosyal alanlarda projeler yürüterek, eğitim, sağlık, barınma gibi temel ihtiyaçların karşılanmasına katkıda bulunur. Bu projeler, Dilek Şirketler Topluluğu'nun kaynakları ve birlikleriyle desteklenir, böylece vakıf etkili ve sürdürülebilir bir yardım modeli oluşturur.

Vakfın en önemli özelliklerinden biri, sadece maddi yardımlarla sınırlı kalmamasıdır. Bunun yanı sıra, bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma faaliyetleri de yürüterek, toplumun sosyal sorunlara duyarlılığını artırmayı hedefler. Bu sayede, uzun vadeli ve kalıcı çözümler üzerinde çalışarak, toplumun genel refahına katkı sağlar.

Dilek İyilik Vakfının bağlı olduğu Dilek Şirketler Topluluğu, güçlü markalarıyla sektöre yön veren etkileyici bir şirket topluluğudur. Bu topluluğun bünyesinde bulunan markalar arasında Wish Car Rental, dilek2ikinciel.com ve Wish Filo gibi tanıdık isimler yer almaktadır. Her biri kendi alanında öncü konumda olan bu markalar, sektörel deneyimleri ve yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkat çekmektedir.