Hayal Et Gerçek Olsun!
Dilek İyilik Vakfı, "Hayal Et Gerçek Olsun" Projesiyle Hakkari'de 3 ilk okul öğrencisinin hayalini gerçekleştirdi.

Dilek İyilik Vakfı, "Hayat Et Gerçek Olsun" projesi kapsamında, Hakkari'den 3 ilk okul öğrencisini İstanbul'un tarihi ve kültürel mekanlarını keşfetmeye davet etti. Bu anlamlı etkinlikle, çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşatmak ve farklı coğrafyalardan gelen gençleri buluşturmak hedefleniyor.

İstanbul'un tarihi dokusunu keşfetmek için heyecanla bekleyen öğrenciler, Dilek İyilik Vakfı'nın düzenlediği organizasyonla şehre getirildi. Vakfın girişimiyle, öğrenciler, tarihi mekanları gezip görmek, kültürel mirası yakından tanımak ve İstanbul'un zengin tarihini öğrenmek için eşsiz bir fırsat yakaladılar.

Dilek İyilik Vakfı sözcüsü, projenin amacını şu sözlerle açıkladı: "Hayat Etsin Gerçek Olsun projesi, farklı şehirlerden gelen çocukları bir araya getirerek kültürel etkileşimi artırmayı amaçlıyor. Hakkari'den gelen öğrencilerimizi İstanbul'un tarihî dokusunu yaşayabilecekleri bir gezintiye çıkarmak, onlara yeni ufuklar açmak ve unutulmaz bir deneyim sunmak istedik."

Gezinti sırasında öğrenciler, İstanbul'un sembolik yapıları arasında yer alan Ayasofya, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii gibi önemli mekanları ziyaret etme fırsatı buldular. Ayrıca, Boğaziçi'nin eşsiz manzarasını izleyerek şehrin tarihî atmosferini daha yakından deneyimleme şansı elde ettiler.

Dilek İyilik Vakfı'nın "Hayat Et Gerçek Olsun" projesi, çocukların hayal dünyalarını genişletmek ve onlara yeni ufuklar açmak adına önemli bir adım olmayı sürdürüyor. Vakıf, gelecekte de benzer etkinliklerle çocukların hayatlarına dokunmaya devam edeceğini belirtti.