2024-2025 Eğitim Yılı Burs Başvuruları Başladı!

Dilek İyilik Vakfı Üniversite Burs Başvurularını Açtı: Başvuru Şartları ve Detaylar Dilek İyilik Vakfı, eğitim alanında destek çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, üniversite öğrencilerine yönelik burs imkanı sunmak üzere "Burs Başvuruları Başladı" duyurusunu yaptı. Başvuru süreci ve şartları şu şekilde:

19 Nisan 2024
Dilek İyilik Vakfı, "Gözümüz Ol" Projesi İçin Gönüllü Arıyor!

Dilek İyilik Vakfı, toplumsal duyarlılığı artırmak ve yardıma muhtaç bireylerin hayatlarına dokunmak için "Gözümüz Ol" adlı yeni bir kampanya başlatıyor. Bu kapsamlı projenin temel amacı, ihtiyaç sahiplerinin günlük yaşamlarında yardıma ihtiyaç duydukları durumlarda onlara destek olacak gönüllü gözcüler bulmak.

Hayal Et Gerçek Olsun!

Dilek İyilik Vakfı, "Hayal Et Gerçek Olsun" Projesiyle Hakkari'de 3 ilk okul öğrencisinin hayalini gerçekleştirdi.

10 Ocak 2024
Dilek İyilik Vakfı, Yeni Resmi İnternet Sitesini Ziyaretçilere Açtı!

Dilek İyilik Vakfı, misyonunu ve faaliyetlerini daha geniş kitlelere duyurmak için yeni resmi internet sitesini ziyaretçilere açtı. Yenilenen web sitesi, vakfın amaçları, projeleri ve sosyal sorumluluk faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgiler sunarken, gönüllü olma olanaklarını da ziyaretçilere sunuyor.