DİLEK İYİLİK VAKFI
Kurumumuzun Amacı
Dilek İyilik Vakfı: Kökeninde iyilik esasına dayanan, kar amacı gütmeyen ve dünyada karşılığını beklemeyen bir kuruluştur.

Hayatın zorluklarıyla baş etmek, bazen yardıma ihtiyaç duymak anlamına gelir. İşte bu noktada Dilek İyilik Vakfı devreye giriyor. Kar amacı gütmeyen bu vakıf, topluma umut saçarak insanların hayatlarına olumlu dokunuşlar yapmayı hedefliyor.

İnsana Dair Bir Misyon Dilek İyilik Vakfı'nın özünde, insanın değerini ve potansiyelini görmek yatıyor. Vakıf, her bireyin eşit haklara sahip olduğuna inanarak, dezavantajlı grupları ve ihtiyaç sahiplerini desteklemeyi amaçlıyor. Eğitim, sağlık, barınma gibi temel ihtiyaçlara erişimde yaşanan zorlukları azaltmak için çaba gösteriyor.

Eğitimde Fırsat Eşitliği Eğitim, insanların hayatında önemli bir köşe taşıdır. Dilek İyilik Vakfı, eğitim alanında fırsat eşitliği sağlamayı amaçlayarak, maddi durumu nedeniyle eğitim imkanlarından yoksun olan gençlere destek oluyor. Burslar, eğitim materyalleri temini ve eğitim olanakları konusunda yardım, vakfın eğitimdeki misyonunun temelini oluşturuyor.

Sağlık Hizmetlerine Erişimde Kolaylık Sağlık, herkesin en temel hakkıdır. Ancak bazı durumlarda bu hakkı elde etmek zor olabilir. Dilek İyilik Vakfı, sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak için çalışıyor. İhtiyaç sahibi kişilere tıbbi yardım, ilaç temini ve sağlık kontrolleri konusunda destek sunuyor.

Toplumsal Dayanışma ve Değerler Vakıf, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürünün güçlenmesine odaklanıyor. İyilik ve paylaşma duygusunu yayarak, toplumda daha güçlü bağlar oluşturmayı amaçlıyor. Aynı zamanda şeffaf, güvenilir ve dürüst bir yaklaşım sergileyerek topluma karşı sorumluluklarını yerine getiriyor.