PROJELER
"Gözümüz Ol" Projesi: Toplumsal Dayanışma İçin Bir Adım

Toplumun her kesiminde, yardıma muhtaç insanlara dokunmak ve onların hayatlarına olumlu etkiler sağlamak için Dilek İyilik Vakfı, "Gözümüz Ol" projesini başlatıyor. Bu proje, insanların günlük yaşamlarında desteklenmeye ihtiyaç duydukları durumlarda onlara yardım eli uzatmayı hedefliyor.

10 Ocak 2024
Üniversite Gençleriyle "Temiz Çevre Projesi"

Dilek İyilik Vakfı, çevre bilinci oluşturmak ve toplumda daha temiz bir çevre oluşturmak amacıyla "Temiz Çevre Projesi"ni hayata geçiriyor. Bu projede vakıf, üniversite öğrencileriyle birlikte çalışarak çevre bilincini artırmayı, atık yönetimini geliştirmeyi ve çevre dostu uygulamaları teşvik etmeyi hedefliyor.

“Hayal Et Gerçek Olsun“

Hayal Et Gerçek Olsun: Dilek İyilik Vakfı'ndan Özel Bir İyilik Yolculuğu Toplumda umut ve sevgi tohumları ekmeyi hedefleyen özel bir projeyi hayata geçiriyor. Bu proje, özellikle dezavantajlı bölgelerden gelen çocuklara dokunmayı ve onlara unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.