Dilek İyilik Vakfı, "Gözümüz Ol" Projesi İçin Gönüllü Arıyor!
Dilek İyilik Vakfı, toplumsal duyarlılığı artırmak ve yardıma muhtaç bireylerin hayatlarına dokunmak için "Gözümüz Ol" adlı yeni bir kampanya başlatıyor. Bu kapsamlı projenin temel amacı, ihtiyaç sahiplerinin günlük yaşamlarında yardıma ihtiyaç duydukları durumlarda onlara destek olacak gönüllü gözcüler bulmak.

Kampanya kapsamında, vakıf gönüllüleri, çeşitli toplum kesimlerinde yaşayan ve desteklenmeye ihtiyaç duyan bireyleri belirleyip takip edecekler. Bu süreçte, gözcüler, ihtiyaç sahiplerinin taleplerini ve ihtiyaçlarını belirleyerek vakfın koordinasyonuyla gerekli yardımın sağlanmasına destek olacaklar.

Dilek İyilik Vakfı Sözcüsü, kampanyanın hedeflerine dair şu açıklamalarda bulundu: "Gözümüz Ol kampanyası, toplumda dayanışmayı artırmayı ve ihtiyaç sahiplerine daha etkin bir şekilde ulaşmayı amaçlıyor. Bu projede yer alacak gönüllüler, sadece yardıma muhtaç insanlara ulaşmakla kalmayacak, aynı zamanda onların yaşamlarına dokunarak toplumumuzun yardımlaşma kültürünü güçlendirecekler.

Kampanyaya katılmak isteyen gönüllülerin vakfın resmi web sitesinden başvuru yapabileceği belirtilirken, başvuruların titizlikle değerlendirilerek uygun adayların seçileceği bildirildi.

"Gözümüz Ol" kampanyası, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştirmeyi amaçlıyor. Dilek İyilik Vakfı, bu projeyle birlikte daha fazla insanın hayatına dokunmayı ve olumlu değişiklikler yaratmayı hedefliyor.